scroll text

Welkom

 

 
Ook jouw masseur?

 

Inleiding;


Massage is één van de gemakkelijkste methoden om gezond te worden en te blijven. Hoofdpijn en andere pijntjes, slapeloosheid, spanningen, sexuele blokkades en stress kunnen allemaal verlicht worden door een eenvoudig instrument n.l. onze handen.
Massage begint met aanraken en we hebben steeds meer medisch bewijs dat aanraken erg belangrijk is. Aangeraakt worden is zo natuurlijk dat iemand, die het moet missen, depressief en prikkelbaar kan worden.
Massage heeft verregaande gevolgen voor de gezondheid van degene die gemasseerd wordt en bevordert de bloedsomloop. Laat spieren ontspannen en heeft een goede uitwerking op de spijsvertering. Versnelt de lozing van de afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren.
Voeg daar de psychologische voordelen bij: je voelt je vertroeteld en hebt het gevoel, dat er voor je gezorgd wordt.

Alles bij elkaar veroorzaakt massage snel een wonderbaarlijk gevoel van welbehagen dat met geen enkele moderne pijnstiller verkregen kan worden.
Eenzame mensen, die het aanraken moeten missen, leven helemaal op als ze door een masseur aangeraakt worden. De geestelijke en lichamelijke voordelen van aanraking zijn legio.
Niet alleen stress, ook angst en depressieve symptomen nemen erdoor af. Ook kan aanraking pijn verminderen. Het is voorts gebleken dat mensen door massage minder agressief worden. Ook hoge bloeddruk vermindert bij mensen die regelmatig worden gemasseerd.
Door zich te richten op de eigen lichamelijke sensaties en door de aandachtige aanraking van de masseur ga je meer in je lichaam zitten. Wanneer je met aandacht en respect gemasseerd wordt en je voelt wat dat met je doet, wordt je namelijk bevestigd in je bestaan.
Voor mensen die heel lang niet meer zijn aangeraakt of die nooit zo op hun lichamelijke sensaties letten, ontdekken op deze manier dat ze nog een lijf hebben. Wie eenmaal vertrouwd raakt met deze vorm van aanraking, gaat zich vrijer voelen.
Ik vind het erg jammer dat maar weinig mensen (vooral vrouwen) het genot van een massage niet durven, willen of kunnen ervaren.
Dit hoeft niet, want bij mij zijn Respekt (voor elkaar), Vertrouwen, Veiligheid, Eerlijkheid en Ontspanning van groot belang. Bovendien beslis jij zelf welke vorm van massage je wilt ondergaan. Om een massage te nemen hoef je natuurlijk geen lichamelijke of geestelijke klachten te hebben. Je kunt je ook laten masseren omdat het gewoon lekker en prettig is.
Je kunt natuurlijk ook een massage aan een vriend(in), partner, vrouw, man kado geven. Bijv, voor haar/zijn verjaardag. Ook als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren of een ander feest kun je het feestvarken op een massage trakteren. Wil je gewoon een gezellige, ontspannend avondje dan kan een massage ook goed werken.
Voor vrouwen, die het nog niet aandurven, je partner of vriendin mag er tijdens de massage bij zijn. Ik moet nu wel zeggen dat de drempel voor vrouwen lager wordt of zelfs voor sommigen verdwijnt. Dit merk ik uiteraard doordat er steeds meer vrouwen voor een massage komen, alleen of met partner. Trouwens ook mannen laten zich in het bijzijn van hun partner masseren.

Trefwoorden.
Hygiëne, ontspanning, vertrouwen, eerlijkheid, veiligheid, respect en genieten.

Hoe oud moet je zijn voor een massage?
De ontspanningsmassage heeft geen leeftijdsgrens.
De sensuele- en erotische massage is voor iedereen die de leeftijd van 17 jaar gepasseerd is, dan is leeftijd en uiterlijk niet belangrijk. Dus als je volslank, slank, lelijk, mooi, oud, jong, transseksueel, bi, homo, hetero of gehandicapt bent en je wilt een massage wacht niet en kom over de drempel die massage heet.

Waar wordt er gemasseerd?
Bij mij thuis (geen massagesalon) dit is in de stad Groningen (wijk Lewenborg).
Bij jou thuis of hotel.

Massage aan huis
Heb je liever dat ik bij je thuis kom, is dat ook mogelijk. Ik vraag dan voor buiten de stad Groningen 0,20 eurocent per km. Ik neem dan een massagetafel mee, dan heb ik wel hulp nodig met tillen, want ik ben slecht ter been.
Massage bij je thuis heeft het voordeel dat je dan in je eigen "bekende" omgeving bent (Vooral vrouwen en stellen vinden dit prettig). Het voordeel van een thuismassage is dat je na de massage lekker ontspannen het bed in kunt voor een goede en betere nachtrust. We bespreken van tevoren welke massage je wenst te krijgen en wat jij aanhoudt, hoe ik je masseer bijv. gekleed, in slip of naakt. Je kunt kiezen uit verschillende massages; ontspannings-, sensuele of erotische massage (geen sex) of een combinatie hiervan.

Massage hoeft niet duur te zijn.
Wie denkt dat massage duur is, heeft het aan het verkeerde eind. Een massage heb je al voor 25,-- Euro. Voor dit bedrag ervaar je gedurende 1 uur, een (h)eerlijke massage van je keuze.
Mensen met een Persoons Gebonden Budget kunnen een factuur krijgen.

Massage voor stellen.
Zie hoofdmenu.

Wanneer masseer ik?
Zie hoofdmenu.

Foto's.
Op de foto's die op mijn site staan wordt er bloot gemasseerd. Dit is een keus van de mensen zelf. Voor alle duidelijkheid: Als je niet wilt dat er bloot gemasseerd wordt gebeurt dat ook niet, want jij bepaalt het hoe en wat.

Gastenboek
Bekijk ook mijn gastenboek en plaats een reactie..
Bel of mail voor informatie of voor het maken van een afspraak:

06-20431978 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bellen met nummerweergave, privénummers worden niet opgenomen!!

 

Online

Today 1

Yesterday 27

Week 168

Month 399

All 6802

Currently are 15 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Online

037653
VandaagVandaag12
GisterenGisteren75
Deze_WeekDeze_Week454
Deze_MaandDeze_Maand1051
Alle_dagenAlle_dagen37653
Statistik created: 2018-12-15T23:52:48+00:00
Logged In Users 0
Gasten_online 15
Registered Today 0

Copyright © 2015. All Rights Reserved.